MEDLEM: I min uppgång under trappan har någon ställt massa skräp, vissa är brandfarliga och bör absolut inte vara där, vad kan vi göra åt detta?

STYRELSEN: Tyvärr så har vi stora problem med just skräp och annat som medlemmar inte behöver längre och de ställer var som helst utan att tänka på konsekvenser,

Vi brukar anlita en firma som kommer och hämtar skräp, tyvärr så kostar det mycket pengar för att de både tar betalt för att ta bort och sedan måste de sortera, ibland kostar det upp till 7000: –

 MEDLEM: Lampan i trappuppgången blinkar konstant, kan ni komma och byta lampan?

STYRELSEN: Ni ska ringa till NBPC (panncentralen) tel nr: 031 545166

Telefontid från 8:00-12:00, övrig tid telefonsvarare.

 MEDLEM: Tvättmaskin i rum 1 centrifugerar inte tvätten, vem ska jag kontakta?

STYRELSEN: Du får ringa NBPC, ifall de inte kan åtgärda felet, panncentralen ringer till oss, då kan vi ringa till Elektrolux Wascator

MEDLEM: Balkongdörr går inte att stänga! Vem ska jag ringa?

STYRELSEN: Vi kan komma och titta på den, ibland går det bra och åtgärda felet genom att smörja den, annars ringer vi till låsfirman.

MEDLEM: Vi har tappat hemnyckel, både över och under lås, vad ska jag göra?

STYRELSEN: Du får komma till expedition på Molnvädersgatan 18, ta med nyckel som tillhör lägenheten, vi ska skriva nummer och beställa en ny säkerhetsnyckel det kostar 250:-, underlås-nyckel däremot kan du köpa själv hos en låssmed.

Om ni är rädda att någon ska bryta sig in i lägenheten kan vi beställa låskolv med nya nycklar det kostar 2600: -. Vill ni byta hela lås- systemet kostar det ca. 5 600:-

MEDLEM: Jag har pengar på inre fonden och har hört att inga pengar ska sparas längre, kan jag komma och ta ut det jag har sparat hittills?

STYRELSE: Från januari 2012 läggs inga pengar på inre fonden, de försvinner inte, men de ökar inte heller, du kan ta ut pengar när du vill, men vi vill att ni ändå kommer med ett kvitto där ni kan bevisa att ni har gjort något i lägenheten.

 MEDLEM: Jag har en parkeringsplats nu under däck, vi ska köpa en ny bil, går det att hyra en parkerings plats till, det går bra ute-parkering också.

STYRELSE: Ni är välkomna till expedition (Molnvädersgatan 18) vi kan titta i våra papper ifall det finns lediga parkeringsplatser.

MEDLEM: Jag har tappat min tvättbricka, vad ska jag göra?

STYRELSE: Du får komma till föreningens expedition, en ny bricka kostar 400:-

Senaste kommentaren

27.07 | 10:10

Någon har burit över en. tv-apparat från 11-an till oss på 9-an och ställt utanför vindsdörren. det vore ju bra. om den. kunde komma bort.

16.07 | 08:39

Överlåtelse

11.06 | 15:08

Höjd hyra igen i dessa tider. Bra jobbat! synd att man inte går på försörjningsstöd.

09.06 | 19:13

Hej ,
Vi har inga mopedgarage. En elmoped kan du ha i
cykelrummet. En moped som går på bensin får du ställa ute vid cykelstället.